Europeana Regia presentada en dos congresssos d'investigació en Italia

Amb el títol "Vecchi manoscriti, nuovi usi: Europeana Regia, una biblioteca per il XXI secolo", Victoria García Esteve i Margarita Escriche (Universitat de València) van pressentar el projecte Europeana Regia a Roma, dins el seminari Umanesimo e società nelle collezioni librarie del CNR: Seminari di Studi (Roma, 29-30 maggio, 2012).
Vegeu presentació

 

 

D'altra part, la Universitat de València, la Università di Cagliari i l'Istituto di Storia dell’Europa Mediterranea (Consiglio Nazionale della Ricerche),  manteenen una relació estable per a l'estudi de la Història de la Antiga Corona d'Aragó. En el marc d'aquesta cooperació, es va presentar també Europeana Regia en el congrés internacionl Identità e Frontiere. Politica, Economia e Società nel Mediterraneo (s. XIV-XVIII), celebrat a Cagliari del 26 al 28 d'octubre de 2011
Web del congrés. | Vegeu presentació